logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
info@mb-bau.hu
Hívjon minket:+36 20 549 5830
Hét - Pén 8:00-16:00
7631 Pécs, Tüskésréti út 63.
Title Image

Projektelőkészítés

A beruházás sikere a projekthelyszín kiválasztásával eldől!

A tervezést a telek kiválasztása előzi meg. Leggyakrabban már kiválasztott területtel találkozunk, amire meg kell álmodnunk a beruházást, és kiviteleznünk kell az épületet. Szerencsésebb esetben már a terület kiválasztása előtt tudunk konzultálni a beruházóval. Ezzel tudjuk elkerülni a későbbi bosszúságot, komoly kompromisszumok kényszerét és az újratervezési igényt.

Sokszor a beruházó érzelmi vagy anyagi okok mellett dönt a kiválasztott lokáció mellett. Ezek miatt sokszor szükség van egy objektív, hozzáértő külső szakértőre.

A telek elemzésünk magában foglalja a statikai vizsgálatokat, geotechnikai elemzést, a szabályozási környezetet, a megközelíthetőséget, környezettanulmány készítését, sőt akár a gépjárműközlekedés modellezését, vagy akár a polcrendszer vagy a gyártási technológiák tervezését is.

Elvégezzük a hatóságokkal, hivatalokkal, közműszolgáltatókkal történő egyeztetéseket.

Elmondhatjuk, hogy a projektelőkészítő munkánk során gyakrabban állapítjuk meg egy területről, hogy nem maradéktalanul felel meg a beruházó igényeknek. De már arra is volt példa, hogy egy első ránézés utáni komolyabb elemzés mutatott rá, hogy az elsőre nem  megfelelőnek gondolt terület, alkalmas a tervezett beruházáshoz.

Megbízóink hálásak azért, hogy ha kell, akkor inkább háromszor utasítanak el egy megvizsgált területet, minthogy megvegyen egy nem ideális telket.

Telekvásárlás előtt áll mezőgazdasági, vagy ipari beruházásához?

VÁLASSZA PROJEKTELŐKÉSZÍTÉSI TANÁCSADÁSUNKAT!

EBBEN AZ ESTBEN , MINDENKÉPP SZÜKSÉGES AZ ELŐZETES VIZSGÁLAT ELVÉGZÉSE.