logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
info@mb-bau.hu
Hívjon minket:+36 20 549 5830
Hét - Pén 8:00-16:00
7631 Pécs, Tüskésréti út 63.
Title Image

Kivitelezés

Építőipari kivitelezés átlagon felüli minőségben – határidőre

Problémamentesen valósítjuk meg terveit Dél-Dunántúl teljes területén

Ipari zöldmezős, mezőgazdasági, gyógyszeripari, egészségügyi, állami és egyházi beruházások

Kivitelezés minőségének 3 pillére

Tapasztalt szakértelem – Kiváló alapanyag – Stabil céges háttér

A kivitelező kiválasztására fordított minden perc megtérül!

Kerülje el az építőipar kirívó, és visszatérő hibáit!

A kivitelező és beruházó között ezek okozzák a legtöbb feszültséget:

Kategóriát meghaladó vállalás

Sok esetben nem a szakértelem, hanem a tapasztalat hiányzik. A magas árbevétel reményében szinte minden kivitelező cég bevállal sokkal nagyobb, komplexebb munkát, mint azt a tapasztalata lehetővé tenné. Ebben az esetben a beruházó fizeti ki az építési vállalkozás tapasztalatszerzését. Ez minden esetben súlyos millókba kerül!

Szakképzetlen munkaerő

A munkaerő hiány az építőiparban minden szinten jelentkezik. Egyre bonyolultabb, egyre összetettebb feladatokat kell elvégezni. Minél magasabb szakképzettséget igényel a feladatkör, a beruházó szempontjából annál kellemetlenebb a hiánya. De mára már a valódi szakember pótlását sok vállalkozás kénytelen képzetlen munkásokkal pótolni. Ennek eredménye az elkészült építményeken sokszor még laikus szemmel is tragikus.

Határidő csúszás

A vállalási idő nem betartása 2 okra vezethető vissza:

  1. A vállalkozó túlvállalja magát, és több – erőforrásait meghaladó – projektet futtat egy időben. Mivel szinte mindenhol fognak jelentkezni nem várt esetek, ezért az összes kivitelezése során törvényszerű a határidőből való kicsúszás.
  2. A kivitelező cég nem rendelkezik kellő tapasztalattal a projekt méretében, ezért eleve rosszul méri fel az átfutási időket.

Új technológiák hátrányai

Az építőiparban is folyamatos az új technológiák megjelenése. Ide tartozik a forradalmi alapanyagok használata, és a beruházók is gyakran igénylik a legújabb fejlesztéseket például nyílászáró szerkezetek, design gépészeti elemek, és villlanyszerelési elemek kapcsán. Sokan egész egyszerűen felelőtlenül állnak bele ezek megvalósításába. Nem mérik fel, hogy milyen mértékű technológiai fegyelmet igényelnek ezek a megoldások.

Ők azok, akik olcsóbb ajánlatot fognak adni…

Garanciális javítás

Kivitelező cégeknél egyre gyakrabban fordul elő, hogy egyszerűbbnek – és talán olcsóbbnak – tartják belemenni egy elhúzódó jogi procedúrába, mint kijavítani a valós felmerült hibákat. Sok esetben nem csak a szemléleten múlik, hanem a vállalkozás nem rendelkezik kellő szakértelemmel, tapasztalattal, vagy anyagi erővel a garanciális javítások elvégzéséhez. Válasszon mindig gazdaságilag stabil, jelentős árbevétellel rendelkező kivitelező céget.

Design & Build

Kivitelezés tervezői szemmel

Mint minden kivitelező, mi is gyakran küzdünk a nem megfelelően kidolgozott tervekkel. Mindez nem feltétlenül a tervező hibája, hiszen elképzelhető, hogy a tervezés során a beruházó módosít a beépített anyagokon, vagy kér más technológiát. Amennyiben a tervező nem „követi le” ezeket a változtatásokat, akkor az gyakran a kivitelezést is le tudja blokkolni.

Ugyanakkor sajnos sok olyan tervezői munkát is látunk, ahol nagyobb hangsúlyt fektettek a látványtervek kidolgozására, mint a mögötte lévő mérnöki és műszaki kihívásokra. És csupán elnagyoltan kerül kidolgozásra a tartószerkezeti, az épületszerkezettani és gépészeti kérdések.

Az MB-Bau óriási előnye, hogy nem csak kivitelezés oldalán van jelentős tapasztalatunk, hanem saját tervezői csapatunk van. Ezzel látjuk azokat a pontokat, amik a tervek hiányosságai. Így ezekre még az építés előtt tudjuk felhívni a figyelmet, hogy azok később ne kerüljenek sokkal több pénzbe.

Hogyan valósíthatja meg nagyberuházását gördülékenyen, fennakadás nélkül?

Kérje konzultációnkat, mi pedig segítünk, hogy már a projekt megkezdése előtt feltegye azokat a kérdéseket, amiket mások a kivitelezés során szoktak

Ipari zöldmezős beruházások | Mezőgazdasági kivitelezések | Állami és egyházi megvalósítások

Átlag feletti minőség – átlag feletti garancia

A magas minőség kulcsa a szakértelem, és a jól szervezett folyamatok mellett a szakmai alázatban rejlik. Minden munkatársunk a szívét, és legjobb tudását helyezi a munkájába. Ha figyelünk a kivitelezésekre, akkor a lehető legjobbat hozzuk ki a projektekből. Munkatársainkat úgy választottuk ki, hogy ezt a mentalitást ne kellejen újrakódolni. Ez az alap, minden szakmaiság csak ezt követi.
Innovatív cég vagyunk, de tiszteljük az értékeket.

A régió leginnovatívabb cége

Imádjuk az újdonságokat!

Folyamatosan figyeljük a világpiac legújabb technológiáit, innovatív megoldásait mind alapanyag, mind beépített technológia terén. Támogatjuk annak hazai elterjesztését, és természetes, hogy képezzük magunkat ezekről.  Alapítói vagyunk az Építőipari Klaszter-nek.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szervezetfejlesztésre, de megőriztük családias hangulatunkat. Cégünkben a magyar építőipari átlaghoz képest elenyésző a fluktuáció. Így folyamatosan tudjuk tartani a magas minőséget.

Elérhetőség

Hisszük, hogy óriási ereje van annak, ha valaki az adott régió szereplőjét választja mint kivitelezőt. Erős helyi cégként nem hagy magunk után olyan munkát ami a becsületünkre sértő lenne. Továbbá bármikor, bármilyen körülmények közt elérhetőek vagyunk, és leszünk.

Nincsenek rejtett költségek

A beruházó az elején lát egy magasabb, de valós összeget, vagy a kivitelezés során szembesül a jelentkező plusz költségekkel. Tapasztalatunkkal segítünk abban, hogy a legelején már tisztában legyen az építés teljes költségének, hogy ne érjék kellemetlen anyagi meglepetések.

Nincsenek határidő csúszások

Az építőiparban világszinten jelentkeznek alapanyag ellátási problémák. Ilyen esetekben a pénzügyileg valóban stabil, tartalékokkal rendelkező cégek tudnak megfelelő mennyiségben és határidőben alapanyagohoz jutni. Az MB-Bau kiterjedt hazai, és nemzetközi beszerzéssel készült fel ezekre az esetekre. Az általunk vállalt határidő nem lesz veszélyben az alapanyag hiány miatt!

Munkánk első lépése egy kötelezettségektől mentes beszélgetés

Kérje konzultációnkat, hogy a projekt kivitelezés előtt segíteni tudjunk néhány jó tanáccsal!

1.

Válassza ki miben lehetünk segítségére

2.

Töltse ki az űrlapot

3.

2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

Kapcsolat