logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
info@mb-bau.hu
Hívjon minket:+36 20 549 5830
Hét - Pén 8:00-16:00
7631 Pécs, Tüskésréti út 63.
Title Image

Fémmegmunkálás

Cégünk a termelési értékláncban történő előrelépés érdekében tevékenységi körét bővítette TEÁOR’08 2562 – Fémmegmunkálás tevékenységgel.

A tevékenység végzéséhez 818 négyzetméter területű két szintes csarnok került kialakításra. A terület több, mint háromnegyede gyártásra alkalmas üzemi terület (daruzható csarnoktér, raktárcsarnok), valamint szociális helyiségek és irodák is megtalálhatók az épületben.

Székhelyünkön elsősorban gitterboxok gyártásával foglalkozunk, amely alapvetően egy acél-rács felépítésű szállító, tároló doboz, melynek felhasználási köre igen széles. Használatos nemzetközi közúti és vasúti árufuvarozásban is, azonban mi elsősorban építőipari és gyártó/termelő cégek részére gyártjuk tárolási feladatok ellátására.

A gitterboxok kialakítása lehetővé teszi a targoncával való szállítást (akár építkezésen, akár gyártócsarnokon belül), illetve a könnyű egymásra rakhatóságot is, ami szintén előnyös tulajdonsága a terméknek.

A gitterboxok gyártása könnyen beilleszthető volt a szervezetünkbe, hiszen a gyártáshoz kapacitásunkat tudtuk bővíteni új eszközök beszerzésével. A fémmegmunkálási tevékenységünkhez nem csak a gitterboxok gyártása tartozik, hanem épület szerkezeti elemeket, acélváz szerkezeteket és elemeket gyártása is. A több évtizedes tapasztalatunk révén kiterjedt ügyfélkörrel és kapcsolati hálóval rendelkezik vállalkozásunk, így a megfelelő ügyfélkör is rendelkezésünkre áll termékeink értékesítésére.